Aanmelden met Facebook, Twitter of Linkedin

  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 742

Je kunt er ook voor kiezen om een account aan te maken met Facebook, Twitter en LinkedIn. Voordeel is dat je kunt inloggen met de gegevens die je voor deze sociale media gebruikt. 

Facebook

‣ Klik op het Faceebook icoon of op 'Aanmelden met Facebook'
Als je nog niet bent ingelogd bij Facebook: Vul je account gegevens van Facebook in en klik op “aanmelden” 

Nu heb je twee mogelijkheden als je een nieuw account wilt op de Community Integrale Vroeghulp van kies je voor registreren, heb je inmiddels al een account maar wil je kunnen inloggen met je Facebook account kies dan voor “Aanmelden en account koppelen”. Daarvoor vul je de gebruikersnaam of e-mail adres en wachtwoord van de Community Integrale Vroeghulp in.  

LinkedIn

Klik op het LinkedIn icoon of op 'Aanmelden met Linkedin
Als je nog niet bent ingelogd bij LinkedIn: Vul je account gegevens van LinkedIn in en klik op “Ok, ik geef toestemming”

Nu heb je twee mogelijkheden als je een nieuw account wilt kies je voor registreren, heb je inmiddels al een account maar wil je kunnen inloggen met je LinkedIn account kies dan voor “Aanmelden en account koppelen”. Daarvoor vul je de gebruikersnaam of e-mail adres en wachtwoord van de Community Integrale Vroeghulp in.

Twitter

Klik op het Twitter icoon op op 'Aanmelden met Twitter'
 Als je nog niet bent ingelogd bij Twitter: Vul je account gegevens van Twitter in en klik op “Ok, ik geef toestemming”  

Nu heb je twee mogelijkheden als je een nieuw account wilt, kies je voor registreren, heb je inmiddels al een account maar wil je kunnen inloggen met je LinkedIn account kies dan voor “Aanmelden en account koppelen”. Daarvoor vul je de gebruikersnaam of e-mail adres en wachtwoord van de Community Integrale Vroeghulp in.