Inloggen

Contact

Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het wijkteam bij u in de buurt of via een van de coördinatoren Integrale Vroeghulp regio Arnhem, Tiel en Nijmegen:

Postbus 4099
6803 EB ARNHEM
T: 088 633 00 18
integralevroeghulp@meegeldersepoort.nl

Gerrie Driessen, coördinator regio Arnhem en Nijmegen
g.driessen@meegeldersepoort.nl
T: 06 100 102 32

Natasja Janssen, coördinator regio Tiel N.Janssen@meegeldersepoort.nl
T: 06 100 103 379

Aan het woord

Marcia, moeder van Nikki (3 jaar)
“Ik had al vrij snel na haar geboorte zo’n knagend gevoel. Nikki was wat slapjes en sliep veel. Toen ze anderhalf was, werd ze onderzocht. Er was niks aan de hand. Eigenlijk zou ik blij moeten zijn, maar ik kwam in een diep dal. Mijn kind kon niet meekomen, lag dat nu aan mij? ”
Lees meer

Annemarieke Moes, bestuursadviseur bij de gemeente Arnhem:
We investeren volop in de voorschoolse voorzieningen. Het heeft zo veel meerwaarde als kinderen een goede start op de basisschool kunnen maken.
Lees hier het blog

Integrale Vroeghulp Arnhem, Tiel en Nijmegen

Welkom op de startpagina van Integrale Vroeghulp regio Arnhem, Tiel en Nijmegen. Deze plek, binnen het Platform Integrale Vroeghulp, biedt de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen van ouders, professionals binnen de zorg en onderwijs/kinderopvang en gemeenten/zorgverzekeraars. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio.

Samen ontwikkelen en van elkaar leren
Deel kennis en ervaring in de community Integrale Vroeghulp van Arnhem, Tiel en Nijmegen. Plaats zelf informatie in de vorm van bestanden, blogs, discussies in de groepen.

Werkgebied

Regio Arnhem:
Arnhem, Rheden, Renkum, Westervoort, Lingewaard, Overbetuwe

Regio Nijmegen:
Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Druten, Heumen, MUG-gemeenten (Millingen, Ubbergen Groesbeek)

Regio Tiel:
Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Nederbetuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal.

Community Arnhem, Tiel en Nijmegen

Betrokken bij integrale vroeghulp in de Arnhem, Tiel en Nijmegen? Word lid van onze community, Ga naar een van onze groepen en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

De 7 bouwstenen van Integrale Vroeghulp