Inloggen
Platform Integrale Vroeghulp

Platform Integrale Vroeghulp


 4/5 Sterren (3)

Hoe kan ik meldingen aanzetten of uitzetten?

  Webmaster IVH
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 175
  Door Webmaster IVH in de groep Platform Integrale Vroeghulp 1531 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Regelmatig krijg ik vragen van gebruikers van het Platform Integrale Vroeghulp. In de meeste gevallen is het antwoord op zo'n vraag ook nuttig voor anderen. Deze vragen beantwoord ik daarom in deze blog zodat meer mensen er profijt van hebben. Dit keer een vraag over meldingen.

  Beste webmaster, waar kan ik instellen hoe ik meldingen wil ontvangen van de Community? En kan ik de meldingen ook eventueel uitzetten?

  Log in op het Community Platform. Ga met je muis over het menu item 'Mijn pagina'. Je ziet dan een aantal submenu-items verschijnen waaronder ook het item 'Mijn instellingen'. Als je op dit menu-item klikt, kom je op een pagina waar je je accountinstellingen kunt aanpassen. In de rechterkolom zie je een menu. Daarin staan twee items die van belang zijn voor het ontvangen van meldingen: 'Je meldingen' en 'Meldingen vanuit je groepen'.

  Je kunt op twee manieren meldingen ontvangen:

  • per e-mail 
  • via een berichtje in je Postvak op het Community Platform

   Je meldingen 
  Hier kun je instellen of en hoe je een melding wilt ontvangen als iemand reageert op of iets toevoegt aan jouw bijdragen of groepen. Je kunt zelfs per contact aangeven of en hoe je meldingen wilt te ontvangen wanneer jouw contacten nieuwe content plaatsen.

   Meldingen vanuit je groepen 
  Hier kun je aangeven hoe je een melding wilt ontvangen als er iets wordt toegevoegd aan een groep waar je lid van bent. 

  Alle meldingen uitzetten
  Wil je helemaal geen meldingen ontvangen. Dan is het van belang dat je bij beide onderdelen alles uitvinkt. Vergeet niet je instellingen op te slaan!

  Bekijk ook de instructievideo over Instellingen beheren

  Meer weten 

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers