Inloggen
Platform Integrale Vroeghulp

Platform Integrale Vroeghulp


 4/5 Sterren (3)

Praktijkvoorbeelden en tools Passend Onderwijs

  Susan Osterop
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 67
  Door Susan Osterop in de groep Platform Integrale Vroeghulp 1555 dagen geleden

  Categorie├źn: Praktijkvoorbeelden, Onderwijs en Zorg


   0/5 Sterren (0)

  Praktijkvoorbeelden en tools Passend Onderwijs

  Er gaat niet alleen binnen de jeugdhulp veel veranderen de komende periode, maar ook de aansluiting met onderwijs staat overal hoog op de agenda. Passend onderwijs, voor ieder kind een plek in het onderwijs!

  Vanuit het landelijk team Integrale Vroeghulp hebben we een dossier onderwijs op de website van Integrale Vroeghulp opgebouwd. Hierin proberen we te verzamelen door de partners ontwikkelde factsheets, handreikingen etc. betreft passend onderwijs voor de doelgroep jonge kinderen en hun ouders.

  Op de website van passend onderwijs staat een rubriek praktijkvoorbeelden en tools voor passend onderwijs. Voor iedereen die aan de slag gaat met passend onderwijs, is het prettig om handvatten en goede voorbeelden te hebben. Daarom vindt u hier praktijkvoorbeelden, interviews en praktische documenten die u kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk.
  In de toolkit zijn praktische documenten te vinden waarmee in de dagelijkse praktijk van passend onderwijs gewerkt kan worden. Deze documenten zijn vrij te gebruiken en bewerken. De toolkit wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, handige tools. Dus hou deze in de gaten!

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers