Inloggen
Platform Integrale Vroeghulp

Platform Integrale Vroeghulp


 4/5 Sterren (3)

Kan ik iemand (mede-)beheerder maken van mijn groep?

  Webmaster IVH
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 475
  Door Webmaster IVH in de groep Platform Integrale Vroeghulp 1556 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Regelmatig krijg ik vragen van gebruikers van het Platform Integrale Vroeghulp. In de meeste gevallen is het antwoord op zo'n vraag ook nuttig voor anderen. Deze vragen beantwoord ik daarom in deze blog zodat meer mensen er profijt van hebben. Dit keer een vraag over groepsbeheer.

  Ik heb een groep aangemaakt. Nu wil ik het beheer van de groep met iemand delen. Kan ik iemand anders ook beheerder maken?

  Als je een groep hebt aangemaakt, ben je automatisch 'eigenaar' en beheerder van de groep. Het is mogelijk om een groep met meerdere mensen te beheren.  Je kunt echter alleen iemand mede-beheerder maken die lid is van die groep. 

  Om iemand beheerder te maken van je groep, ga je eerst naar de pagina van de groep. In de rechterkolom zie je een kopje Leden van de groep met daaronder de link 'Bekijk alle groepsleden'. Klik hierop om naar het overzicht te gaan. Klik nu op het fotootje van de persoon die je (mede-)beheerder wilt maken. Je ziet een pijltje verschijnen en een blokje uitklappen met een aantal mogelijkheden. Als jij beheerder bent van de groep, staat daar ook de optie 'Voeg groepsbeheerder toe' bij. Klik hierop om de persoon in kwestie beheerder te maken.

  Meer weten 

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers