Inloggen
Platform Integrale Vroeghulp

Platform Integrale Vroeghulp


 4/5 Sterren (3)

Zo snel mogelijk naar relevante informatie

  Webmaster IVH
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 73
  Door Webmaster IVH in de groep Platform Integrale Vroeghulp 1376 dagen geleden

  Categorie├źn: Praktijkvoorbeelden, Beleid, Kind en gezin, Vroegsignalering, Casemanagement, Onderwijs en Zorg


   0/5 Sterren (0)

  Als je op zoek bent naar discussies, kennis en ervaringen rond specifieke onderwerpen dan wil je daar zo snel mogelijk naartoe. Dat kan door een andere startpagina te kiezen of er een in te richten in je dashboard.

  Het Platform Integrale Vroeghulp is voor iedereen die betrokken is bij integrale vroeghulp aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand: professionals, ouders en gemeenten. Zij delen op het platform informatie over allerlei onderwerpen. Op de homepage van het platform vind je een greep uit al deze activiteiten terug. Uiteenlopende onderwerpen, rijp en groen, alles staat hier door elkaar.

  Jouw eigen startpagina op het platform

  Het is mooi om op de homepage te zien wat er zoal wordt gedeeld op het platform, maar als je op zoek bent naar discussies, kennis en ervaringen rond specifieke onderwerpen dan wil je daar zo snel mogelijk naartoe. Voor die gebruikers hebben we goed nieuws: dat is mogelijk. Je kunt namelijk een eigen pagina inrichten met allerlei informatie die jij belangrijk vindt. Zo'n pagina (meerdere kan ook) richt je in op je dashboard. Als je die vervolgens via je instellingen selecteert als beginpagina word je daar meteen naartoe geleid nadat je bent ingelogd op het platform.

  Je eigen dashboard inrichten

  Je kunt je dashboard inrichten met informatie die jij belangrijk vindt en met informatie van personen die jij wilt volgen. Wat er allemaal mogelijk is en hoe je dat doet wordt uitgelegd in de instructievideo onderaan deze blog.

  Je dashboard als startpagina instellen

  Om je dashboard als startpagina in te stellen volg je de volgende stappen:

  • Ga naar https://integralevroeghulp.pleio.nl/settings
  • Klik in het submenu op 'Je plugins instellen' 
  • Scroll naar beneden en selecteer bij de plugin Login redirector de optie 'Dashboard van de gebruiker'
  • Klik op 'Opslaan' om de instelling op te slaan

  Kennisbank of dossierpagina als startpagina

  Heb je nog geen tijd of zin om een dashboard in te richten, het is ook mogelijk om de Kennisbank- en dossier-pagina's als startpagina te selecteren. Deze pagina's ontsluiten ook informatie rond specifieke onderwerpen. Misschien is dit voor jou ook een mooi alternatief.

  Instructievideo Dashboard inrichten met widgets  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers