Inloggen
Ouders

Ouders

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen

 0/5 Sterren (0)

 • Blogs
 • Ouders
 • Nieuw! Circus CliniClowns, voor kinderen met ernstig meervoudige en verstandelijke beperking

Nieuw! Circus CliniClowns, voor kinderen met ernstig meervoudige en verstandelijke beperking

  Susan Osterop
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 33
  Door Susan Osterop in de groep Ouders 1057 dagen geleden

  Categorie├źn: Kind en gezin


   0/5 Sterren (0)

  Nieuw! Circus CliniClowns, voor kinderen met ernstig meervoudige en verstandelijke beperking

  Van mei tot en met oktober draait de nieuwe theatervoorstelling Circus CliniClowns. Een nieuw verhaal, met nieuwe clowns en een nieuwe tent. Maar nog steeds een magisch moment met clowns, voor kinderen met een ernstig meervoudige en verstandelijke beperking en hun familie.

  Circus CliniClowns gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. Ze runnen samen een klein circus; doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. De clowns nemen de kinderen mee in alles wat er komt kijken bij het organiseren van een circus en zetten een voorstelling neer waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

  De nieuwe voorstelling Circus CliniClowns is ontwikkeld voor verstandelijk of meervoudig beperkte kinderen en voor chronisch zieke kinderen in de biologische leeftijd t/m 18 jaar. Het circus is minder geschikt voor kinderen die zeer weinig prikkels of zeer weinig contact aankunnen. Voor deze kinderen heeft CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest dat langskomt bij instellingen.

  Speeldata
  Circus CliniClowns speelt van mei tot en met oktober 2015 in de regio's Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Drachten, Rotterdam en Utrecht. De inschrijving start op 2 maart 2015. Kilk hier voor meer informatie.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers