Inloggen

Contact

Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Integrale Vroeghulp regio Delft en Zoetermeer

T: 088-7752000 of
M: ivh.delft@meezhn.nl

Coördinator Emelie Sloots,
tel 06 51081734

Aan het woord

Moeder van Silvijn:
"Ze kan zo driftig worden en dingen moeten lopen zoals zij dat wil. We hebben al veel geprobeerd. Negeren helpt niet, boos worden maakt haar gedrag nog erger. We willen weten of dit normaal peutergedrag is."
Lees hier het verhaal over Silvijn »

Ouders over IVH
“Er was even een drempel voordat wij ons hebben aangemeld, maar dat was meer onwetendheid. We kregen ontzettend veel steun en begrip voor onze situatie en oprecht meeleven in onze hulpvraag. Dankzij jullie hulp wisten wij welke weg te bewandelen door de wirwar van instanties. En mede dank zij jullie hulp en steun zit onze zoon (3,5 jaar) nu op zijn plek en gaat hij met sprongen vooruit. We zijn er nog lang niet, maar zijn heel erg dankbaar voor alle steun en hulp die jullie ons hebben gegeven. Ik kan elke ouder Integrale Vroeghulp aanbevelen voor hulp. Lees hier het jaarverslag over IVH  »

Integrale Vroeghulp Delft en Zoetermeer

Welkom op de pagina van Integrale Vroeghulp regio Delft en Zoetermeer. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied regio Delft en Zoetermeer. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio.

Samen ontwikkelen en van elkaar leren
Deel kennis en ervaring in de community Integrale Vroeghulp van regio Delft en Zoetermeer. Plaats zelf informatie in de vorm van bestanden, blogs, discussies in de groep van Integrale Vroeghulp Delft-Zoetermeer.

image

In het integrale Vroeghulp traject gaan we ervan uit dat de ouders de regie hebben, zij zijn de constante factor in het leven van hun kind en zijn de eerste belangrijke opvoeder. De regie van de ouders wordt daarom tijdens het traject zo veel mogelijk gevraagd. Lees meer »

Werkgebied

Delft, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Rijswijk, Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Zoetermeer.

Samenwerkingspartners

MEE Zuid-Holland Noord, Ipse de Bruggen, Sophia Revalidatie, Stichting Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West, GGZ Delfland, LangeLand Ziekenhuis

De 7 bouwstenen van IVH

Community Delft en Zoetermeer

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Delft en Zoetermeer? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Delft en Zoetermeer

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "delft en zoetermeer" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie