Inloggen

Contact

Voor informatie en/of aanmelding kunt u rechtstreeks contact opnemen met Josien Maulito-Wolterink:

T: 06-23298171
E: ivh.denhaag@meezhn.nl

Petra Schrama, casemanager IVH: “Het is belangrijk om ouders serieus te nemen, te kunnen luisteren zonder oordeel. Je bent vaak de eerste persoon die in dit verband bij hen thuiskomt. Ik probeer het contact zo laagdrempelig te houden, maar je moet ook wel iets te bieden hebben. Dat verwachten ze. Een luisterend oor, maar ook kennis en ervaring.”
Lees hier haar verhaal »

Romy ontwikkelt zich anders
Romy is ruim drie jaar. Haar ouders zien dat zij zich anders ontwikkelt dan hun dochter van twee jaar. Ze twijfelen of zij wel goed hoort. Romy is moeilijk te verstaan. Op de peuterspeelzaal loopt het contact met andere kinderen moeizaam; het loopt regelmatig uit op slaan en bijten. De motoriek van Romy is wat houterig en ze valt vaak. Hoe kunnen we Romy stimuleren in haar ontwikkeling?

IVH is een netwerk met een missie:
het vormen van een sluitende zorgketen voor kinderen met ontwikkelingsproblemen.

Integrale Vroeghulp Den Haag

Welkom op de pagina van Integrale Vroeghulp Den Haag. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied van Den Haag. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van ouders, professionals en gemeenten bij Integrale Vroeghulp in onze regio. Deel kennis en ervaring in de community Integrale Vroeghulp van Den Haag. Plaats zelf informatie in de vorm van bestanden, blogs, discussies.

IVH voor kinderen met complexe problemen

image


Dean is prematuur geboren bij 33 weken. Vlak na zijn geboorte is hij geopereerd vanwege een dunne darm afsluiting, en heeft hij 7 weken in het ziekenhuis gelegen. Het eerste levensjaar van Dean was zwaar voor de ouders, Dean was een onrustige baby, huilde veel en was moeilijk te troosten. Een goed dag en nacht ritme voor Dean lukte niet. De ouders raakte vermoeid, maar konden gelukkig elkaar goed helpen en ondersteunen. Lees het hele verhaal

Werkgebied

Gemeente Den Haag

De zeven bouwstenen van IVH

Community Den Haag

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Den Haag? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Den Haag

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "den haag" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie