Inloggen

Contact

Voor informatie en/of aanmelding kunt u rechtstreeks contact opnemen met de coördinator van Integrale Vroeghulp Zwolle, Mw. Saskia Dulk Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09:00 – 17: 00 uur.

T: 088 – 633 06 34
M: 06 – 30 99 77 03
E: IVH-Deventer@meeijsseloevers.nl

Postadres:
Postbus 517, 8000 AM Zwolle

Ouders over Vroeghulp

Moeder van Jaywin:
‘’Het team weet waar ze het over hebben en het gaat tenslotte om Jaywin’’
Lees haar verhaal »

Ouders van Jurre
“We zijn heel erg tevreden over de hulp van de trajectbegeleider, ze heeft ons erg goed geholpen. Jurre zit echt op zijn plek op ODC 't Lantaarntje, hij krijgt daar de juiste begeleiding en aandacht.”

Ouders van Jochem over hun ervaring op de Taaltrein van Koninklijke Kentalis in Zwolle.
“Sinds Jochem de Taaltrein bezoekt, gaat het een stuk beter met hem. Van een teruggetrokken peuter zien we hem veranderen in een peuter die probeert te communiceren met anderen.”
Lees hun verhaal »

Integrale Vroeghulp Zuid West Overijssel

Welkom op de pagina van Integrale Vroeghulp Zuid West Overijssel. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied van Zuid West Overijssel. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio.

Samen ontwikkelen en van elkaar leren
Deel kennis en ervaring in de community Integrale Vroeghulp van Deventer. Plaats zelf informatie in de vorm van bestanden, blogs, discussies in de groepen van deze regio.

Wij zijn erkend in onze rol als ouders

imageTeun (5) is het oudste kind van Floor en Martijn. Een half jaar geleden is bij hem de diagnose kernautisme gesteld. Het team van Integrale Vroeghulp heeft Teun en zijn ouders ondersteund in het diagnosetraject en bij de zoektocht naar passend onderwijs. In dit artikel vertellen Floor en Martijn hun verhaal.

“De ontwikkeling van Teun heeft nooit volgens het boekje gelopen, maar wij dachten dat hij gewoon wat trager was dan andere kinderen. Pas toen onze dochter Janne geboren was, zagen wij de verschillen in ontwikkeling tussen beide kinderen. Zo was Teun extreem angstig als het ging om nieuwe mensen en om veranderingen. Toen hij drie jaar was, at hij nog niet zelfstandig terwijl onze dochter Janne met één jaar al aangaf dat ze het zelf wel kon. ” Lees hier het hele verhaal »

Samenwerkingspartners

GGD IJsselland • De Paraboo • Deventer Ziekenhuis • Dimence • Lindenhout • MEE IJsseloevers • Via Reva • Sine Limite.

Werkgebied

Gemeenten: Deventer, Raalte en Olst-Wijhe.

Community Zuid West Overijssel

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Deventer? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Deventer

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "deventer" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie