Inloggen

Contact

Voor meer informatie en aanmelding zie onze website: www.integralevroeghulpfriesland.nl
image

Anke de Vries, beleidsadviseur Smallingerland: “Het uitgangspunt is dat de gebiedsteams zo veel mogelijk zelf doen en waar nodig externe expertise betrekken, zoals die van het netwerk Integrale Vroeghulp.”
Lees hier haar verhaal »

De ouders van Nadia staan redelijk afwijzend tegenover een aanmelding bij het Integrale Vroeghulp team. In overleg met de ouders wordt besloten dat er eerst een observatie op de peuterspeelzaal gedaan wordt door de orthopedagoog van het IVH-team.
Lees het blog »

De Consulenten Jonge Risico Kinderen hebben brede kennis van zowel de normale als de daarvan afwijkende ontwikkeling van jonge kinderen van 3-7 jaar en van onderwijsbehoeften die daaruit voortvloeien.
Lees hier over hun werk »

Integrale Vroeghulp Friesland

Welkom op de pagina van Integrale Vroeghulp Friesland. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied van Friesland. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van ouders, professionals en gemeenten bij Integrale Vroeghulp in onze regio. Deel kennis en ervaring in de community Integrale Vroeghulp van Friesland. Plaats zelf informatie in de vorm van bestanden, blogs, discussies.

De casemanager van Integrale Vroeghulp was onze rots in de branding

image

“Wij hebben twee prachtige zoons die logischerwijs een heel verschillend karakter hebben. Onze jongste zoon, Pascal, heeft een pittig karakter. Hij heeft als kind een moeilijke start gehad, omdat hij last had van epileptische aanvallen. Toen hij de peuterleeftijd bereikte, merkten wij dat hij zich toch anders gedroeg dan zijn leeftijdgenootjes. Pascal had driftbuien en luisterde niet goed. Via de peuterspeelzaal kwamen wij in contact met een pedagoog die ons tips gaf hoe wij het beste konden omgaan met Pascal. Zij attendeerde ons op Integrale Vroeghulp.” Lees hier het verhaal

Samenwerkingspartners

Jeugdgezondheidszorg (JGZ) • MEE Friesland • de Friese ziekenhuizen • Revalidatie Friesland • Regiecentrum • Talant • Jonx • Accare • Jeugdhulp Friesland • Pento • Kentalis • Samenwerkingsverband primair onderwijs

Werkgebied

De Integrale Vroeghulp Friesland is er voor de hele provincie. Er zijn vijf Vroeghulpteams in de provincie: • IVH team Leeuwarden e.o.IVH team Dokkum e.o.IVH team Drachten e.o.IVH team Heerenveen e.o.IVH team Sneek e.o.

Community Friesland

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Friesland? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Friesland

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "friesland" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie