Inloggen

Contact

Voor aanmelding en contact neem contact op met:

Consultatie en advies team regio Gooi en Vechtstreek
M: cenateam@regiogv.nl
T: (035) 692 64 44

Passende Kinderopvang

De 7 bouwstenen van IVH

Integrale Vroeghulp ‘t Gooi - Consultatie en Adviesteam Gooi en Vechtstreek

Welkom op de startpagina van Integrale Vroeghulp ‘t Gooi. Deze plek, binnen het Platform Integrale Vroeghulp, biedt de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen van ouders, professionals binnen de zorg en onderwijs/kinderopvang en gemeenten/zorgverzekeraars. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio.

Werkgebied

Het werkgebied van IVH 't Gooi beslaat de volgende gemeenten: Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden en Naarden

Samenwerkingspartners

Regionaal Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Revalidatiecentrum De Trappenberg, MEE Utrecht, Gooi & Vecht, GGD Gooi en Vechtstreek, Sherpa, Visio, UNITA samenwerkingsverband passend onderwijs.

Community 't Gooi

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio 't Gooi? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van 't Gooi

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "gooi" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie