Inloggen

Contact

Voor aanmelding neem contact op met Jolanda Siegers:

M: j.siegers@meegroningen.nl
T: 06-31670040

Aan het woord

Ouders van Sybren bij het spraak en taal ambulatorium: “We weten nu beter wat de gevolgen zijn van Sybren’s taalontwikkelingsstoornis en hoe we hem kunnen helpen, samen met zijn leerkrachten en logopedist.”
Lees hier de ervaringen »

Rita Eilering, strategisch beleidsadviseur RIGG: Deze inkoop op schaal van een hele provincie is uniek in Nederland. Alle gemeenten zijn op één lijn gekomen in het bepalen van het beleid en de uitvoering ervan. Dat is natuurlijk niet vanzelf gegaan, maar het is wel gelukt!”
Lees hier haar verhaal »

De 7 bouwstenen van Integrale Vroeghulp

Integrale Vroeghulp Groningen

Welkom op de startpagina van Integrale Vroeghulp Groningen. Deze plek, binnen het Platform Integrale Vroeghulp, biedt de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen van ouders, professionals binnen de zorg en onderwijs/kinderopvang en gemeenten/zorgverzekeraars. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio.

Werkgebied

Provincie Groningen

Samenwerkingspartners

MEE Groningen, GGD Groningen, Jonx, NOVO, Elker, Accare, UMCG, afdelingen kinderrevalidatie en KNO-CSK, Kentalis en Visio.

Community Groningen

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Groningen? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Groningen

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "groningen" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie