Instellingen

 • Iedereen (publiek zichtbaar)
 • 249

Instellingen

Het is erg belangrijk om je account juist in te stellen.
Er is een korte instructievideo beschikbaar over dit onderwerp. Bekijk de video 'Instellingen beheren' »

Klik in het menu op 'Mijn pagina' en daarna op 'Mijn instellingen', of klik op het pijltje rechtsbovenaan de pagina, naast je profielfoto en gebruikersnaam. Er verschijnt een aantal opties. Onderaan staat de optie 'Instellingen'. Als je hierop klikt kom je op de pagina met persoonlijke instellingen. Vervolgens zie je rechts op de pagina een menu. Je kunt de volgende zaken instellen:

Je persoonlijke instellingen 

Bij persoonlijke instellingen kun je de volgende zaken instellen en wijzigen:

 • Gebruikersnaam
 • Wachtwoord
 • E-mail adres (Let op: als je dit wijzigt krijg je een e-mail ter bevestiging).
 • Voorkeurstaal (staat standaard op Nederlands)

Aan de rechterzijde van de pagina zie je nog een menu met aanvullende instellingen: 

Je plugin instellingen

‣ Klik op 'Je plugins instellen'. Plugins zijn aanvullingen voor de website, ze bieden wat extra mogelijkheden:

 • Je kunt je account koppelen met social media netwerken
 • Je kunt de tijdsnotatie bij bestanden wijzigen: je kunt kiezen om een datum weer te geven of een aanduiding in aantal dagen.

Statistieken van je profiel

‣ Klik op 'Statistieken van je profiel'. Hier kun je een aantal details zien over je account, wanneer je lid bent geworden en wanneer je (voor het laatst) hebt ingelogd.

Je meldingen

Klik op 'Je meldingen'. Hier stel je in hoe je meldingen krijgt uit de Community Integrale Vroeghulp. Je kunt ervoor kiezen deze via e-mail te ontvangen of in je postvak op de site of beide. Daarnaast kun je ook aangeven of je updates wilt ontvangen van je contacten. 

Meldingen vanuit je groepen

‣ Klik op 'Meldingen vanuit je groepen'. Hier kun je specifiek per groep aangeven of en hoe je de meldingen van die groep wilt ontvangen. Je ziet alleen de groepen waar je lid van bent. 

Meldingen / nieuwsbrief van Pleio 

Platform Integrale Vroeghulp is een deelsite van Pleio. Meldingen en nieuwsbrieven van Pleio kun je beheren in de Pleio-omgeving.
‣ Log in en ga naar https://www.pleio.nl
‣ Klik rechtsbovenin op je naam en vervolgens op Instellingen 
Klik op Je meldingen en op meldingen vanuit je groepen om daar de instellingen aan te passen en klik op 'Opslaan' om je instellingen op te slaan.
Klik op  Nieuwsbrief inschrijvingen om daar je inschrijvingen aan te passen en klik op 'Opslaan' om je instellingen op te slaan.

Je e-mailoverzicht instellen

‣ Klik op 'Je e-mailoverzicht instellen'. Via je e-mailoverzicht kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de Community en in de groepen waar je lid van bent. Je kunt deze instellen op:

 • dagelijks
 • wekelijks
 • twee wekelijks
 • maandelijks
NB! Kun je alleen instellen als de beheerder de mailing van updates heeft aangezet.
 

Je validatie als ambtenaar

‣ Klik op 'Je validatie als ambtenaar'. Op Pleio heb je de mogelijkheid om je account te valideren als ambtenaar. Er wordt dan een e-mail verzonden naar het e-mailadres van je werk. Als dit adres voorkomt in de lijst van overheidsdomeinen komt er om je profielfoto een blauwe rand.