Inloggen

Neem deel, deel mee!

Zelf informatie toevoegen?

Iedereen die lid is het van Platform Integrale Vroeghulp kan informatie toevoegen aan de kennisbank of een dossier!

  • Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!
  • Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg de juiste tag (vroegsignalering, jgz, onderwijs) of categorie toe om het in een specifiek dossier terug te laten komen. Direct content toevoegen
  • Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie

Kennisbank

De Kennisbank van Platform Integrale Vroeghulp bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Beleid
In Beleid vind je nota’s, beleidsplannen onderzoeken, rapporten, enquêtes en verwijzingen naar websites over het Integrale Vroeghulp en het gemeentelijk jeugdbeleid. Ook kun je hier gemeentelijke beleidsplannen vinden waar Integrale Vroeghulp in opgenomen is.

Praktijkvoorbeelden
Bekijk Praktijkvoorbeelden op het gebied van Integrale Vroeghulp. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld over vroegsignalering, diagnostiek, interventies, zorg-onderwijs en ketennetwerk. Maar ook praktische informatie die professionals delen over kinderen met (dreigende) ontwikkelingsachterstanden als gevolg van een beperking.

Kind en gezin
In Kind en gezin vind je vooral ervaringen met Integrale Vroeghulp die voor ouders van belang zijn. Ook staan in dit onderdeel blogs van ouders en websites die voor ouders interessant kunnen zijn.

Dossiers