Inloggen
Ouders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand lopen met allerlei vragen rond. De Wegwijzer voor ouders verwijst ouders naar extra informatie rond specifieke onderwerpen.

Nieuws IVH

Geen resultaten gevonden.

Ouders ontmoeten


Ontmoet andere ouders in de groep voor en door ouders.

Naar groep Ouders

Meer "Kind en gezin"

Op deze startpagina van de Kennisbank "Kind en gezin" vind je recent toegevoegde blogs, bestanden, links en video's. Meer zien? Bekijk alles in de categorie "Kind en gezin"

Wist je dat...

Op de website van Integrale Vroeghulp ook veel informatie voor ouders te vinden is, onder andere:

Kennisbank: Kind en gezin

De Kennisbank bestaat uit drie onderdelen: beleid, praktijkvoorbeelden en kind en gezin. Dit is het onderdeel van de kennisbank: Kind en gezin. Je vindt hier vooral ervaringen met Integrale Vroeghulp die voor ouders van belang zijn. Ook staan in dit onderdeel blogs van ouders en linken naar websites die voor ouders interessant kunnen zijn.

Zelf kennis en ervaringen toevoegen?

Wil je aan het onderdeel "Kind en gezin" een bijdrage leveren, dit kan door iedereen die lid is van Platform Integrale Vroeghulp aangeleverd worden. Dus ook door jou!

  • Ben je nog geen lid, Meld je dan nu aan!
  • Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand, een blog, een discussie of favoriete link plaatsen. Vergeet daarbij niet de categorie "Kind en gezin" aan te vinken! Direct content toevoegen
  • Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie
TIP! Bekijk ook de Dossiers in onze Kennisbank

Begin een discussie

Om gebruik te kunnen maken van deze widget moet je zijn aangemeld