Over Platform IVH

  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 2011

Platform Integrale Vroeghulp is een community van professionals en ouders die kennis en ervaring delen over Integrale Vroeghulp (IVH). Je vindt er onder andere best practices, samenvattingen van studies die gedaan zijn naar IVH, ervaringsverhalen van ouders en beleidsstukken van gemeenten.

Kennis en ervaring delen

De Community is een deelsite van Pleio (Plein Overheid). Dit is een Nederlands overheidsplatform voor kennisuitwisseling en samenwerking. In de Community kun je niet alleen kennis halen maar ook zelf brengen. Je kunt kennis en ervaringen delen in de vorm van een blog, interessante links, documenten of video's. Ook kun je in gesprek gaan met andere gebruikers door middel van discussies of persoonlijke of groepsberichten. Alles wat je deelt kun je zelf beheren. Jij bepaalt met wie je wat deelt. Je kunt zelf een groep starten en daar mensen voor uitnodigen. Je bepaalt zelf of die groep voor het publiek toegankelijk is of besloten. Op die manier kun je gevoelige informatie delen met een beperkte groep mensen.

Website Integrale Vroeghulp: ouders


Ben je ouder van een kind en wil je weten wat Integrale Vroeghulp (IVH) voor jou kan betekenen? Speciaal voor ouders is er de website Integrale Vroeghulp: ouders. Op deze website wordt heel gedetailleerd uitgelegd wat IVH is en hoe ouders zich voor IVH kunnen aanmelden. Ook staan de regionale adressen IVH op de website.