Inloggen

Contact

Integrale Vroeghulp Twente Noord


AANMELDINGEN
Contactpersoon Gerrit Holstege
T: 088 - 63 30 634
M: 06 - 13 62 50 38
E:ivh-twentenoord@meeijsseloevers.nl

OVERIGE INFORMATIE
Coördinator Saskia Dulk
M: 06 – 30 99 77 03
E: IVH-Zwolle@meeijsseloevers.nl
T: 088 – 633 06 34

Aan het woord

Ingrid Wissink, moeder van
Melany (3 jaar)

“ik ben blij dat er bij Integrale Vroeghulp breed gekeken is naar Melany. Ik vond het fijn om met deskundige mensen in gesprek te zijn. Ik wil mijn dochter gewoon de beste ontwikkelingskansen geven en ik had zelf ook handvatten nodig om thuis op een positieve manier met haar om te gaan. De trajectbegeleider heeft me goed geholpen. Ik kon haar altijd bellen met vragen."

Gemeente ambtenaar Jeugd
" In Integrale Vroeghulp hebben veel instellingen de krachten gebundeld. Op dit moment is er veel in beweging. We zijn in gesprek om te kijken hoe IVH ingebed kan worden in de gemeentelijke zorgstructuur en het onderwijs. In IVH zit kennis en expertise die tot op heden nog niet aanwezig is in sociale wijkteams en binnen het onderwijs' "

Orthopedagoog van de jeugdgezondheidszorg
“Het is plezierig om tijdens het kernteamoverleg met ouders in gesprek te gaan. Ouders kunnen vragen stellen aan de professionals, worden zo direct geïnformeerd over het advies en zijn dus gelijk betrokken. De aanwezig professionals met hun specifieke expertise en kennis versterken elkaar."

Integrale Vroeghulp Twente Noord

Welkom op de startpagina van Integrale Vroeghulp Twente Noord. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied Twente Noord. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van gemeenten, professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio. Word lid van onze groep en deel kennis met anderen.

Integrale Vroeghulp biedt multidisciplinair overleg, advies en trajectbegeleiding vanuit het kernteam in Almelo voor de regio Twente Noord.

De 7 bouwstenen van Integrale Vroeghulp

Kernpartners

Tien ketenpartners hebben een convenant ondertekend waarin zij de samenwerking en inzet beschrijven. Er is een stuurgroep ingesteld waarbij de verschillende sectoren zijn vertegenwoordigd. De kernpartners bij IVH Twente zijn:

De Twentse Zorgcentra, Karakter kinderpsychiatrie, het Roessingh, Pento Audiologisch Centrum, GGD regio Twente, Jarabee, Gemeente Twenterand, Gemeente Hellendoorn, SWV Twente Noord, MEE IJsseloevers (coördinatie)

Folders IVH Twente

Community Twente

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Twente? Wordt lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Twente!

Werkgebied

Het werkgebied Twente Noord beslaat 5 gemeenten: Almelo, Hellendoorn, Rijssen - Holten, Twenterand, Wierden.