Inloggen

Contact

De contactgegevens van de Integrale Vroeghulp Veluwe zijn gewijzigd.

Bekijk hier de actuele contactgegevens van de verschillende regio's van IVH Veluwe

Aan het woord

Paul Blokhuis, wethouder Apeldoorn:
"Integrale Vroeghulp is 2015-proof. Wij moeten deze expertise behouden, juist omdat het aansluit bij de filosofie die we in Apeldoorn hanteren: zo kort mogelijk en zo snel mogelijk interveniëren en zo lang als nodig"

Ouder van Jordan (7 jaar):
“Al op heel jonge leeftijd hadden we het gevoel dat Jordan anders was. Onrustig, niet stil kunnen zitten, moeite met concentreren. Natuurlijk maak je je als ouders ongerust. Via het consultatiebureau zijn we verwezen naar Integrale Vroeghulp. Daar ging een wereld voor ons open: mensen die met veel begrip voor onze situatie naar ons luisterden.
We weten nu wat er met onze zoon aan de hand is. Het gaat niet om het etiketje. We willen hem gewoon de beste kansen bieden in het leven. Er vroeg bij zijn, is in zijn geval heel belangrijk"

Mariëtte van Leeuwen, kinderarts:
“De korte lijnen tussen verschillende professionals en de betrokkenheid van ouders binnen een IVH-traject, maken het mogelijk ontwikkelings- en/of gedragsproblematiek bij kinderen snel in kaart te brengen en passende hulp te bieden. Een werkwijze die waardevol is en zeker in stand gehouden moet worden."

Integrale Vroeghulp Veluwe

Welkom op de startpagina van Integrale Vroeghulp Veluwe. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied Veluwe. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van gemeenten, professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio. Word lid van onze groep en deel kennis met anderen.

Integrale Vroeghulp biedt multidisciplinair overleg, advies en trajectbegeleiding vanuit drie kernteams in de regio Veluwe: Oost, Noord en Zuid-West Veluwe.

De 7 bouwstenen van Integrale Vroeghulp

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners van Integrale Vroeghulp Veluwe zijn: Gelre Ziekenhuizen, Stichting Vérian jeugdgezondheidszorg, De Passerel, Lindenhout, Via Reva revalidatiecentrum, Bureau Jeugdzorg Gelderland, MEE Veluwe, Karakter, Ziekenhuis St. Jansdal, Icare jeugdgezondheidszorg, Vogellanden revalidatiecentrum, Pento audiologisch centrum, Careander, ‘s Heeren Loo / Arkemeyde, Ziekenhuis Gelderse Vallei, ‘s Heeren Loo Midden Nederland RMC, Groot Klimmendaal revalidatiecentrum, Onderwijs regio Oost en ZuidWest ‘de onderwijsspecialisten’, Onderwijs Zorgkoepel Noord Veluwe (OZKNV). Integrale Vroeghulp Veluwe werkt samen met de lokale Centra voor Jeugd en Gezin.

Gemeenten

Regio Oost Veluwe: Apeldoorn, Voorst, Brummen, Epe, Hattem, Heerde.
Regio Noord Veluwe: Ermelo, Putten, Oldebroek, Nunspeet, Elburg, Harderwijk.
Regio ZuidWest Veluwe: Barneveld, Ede, Nijkerk, Wageningen.