Inloggen

Aanmelden of informatie:

Netwerk Integrale Vroeghulp Zeeland

T 0113 249301 of 06 23232511
E integralevroeghulp@ggdzeeland.nl
W www.integralevroeghulp.nl


Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator van het Netwerk Integrale Vroeghulp Zeeland:
Mw. Ria van Tienhoven-Schermer
Of gebruik eerst de checklist hiernaast

Femke, moeder van Ben
“Ben heeft complexe problemen. Hij heeft een aangeboren ontwikkelingsachterstand en gedragsproblemen. Daarnaast ziet en hoort hij slecht, hij heeft twee hartafwijkingen en hij kan niet zelf eten of drinken. Toen hij drie maanden oud was en nog in het ziekenhuis lag, hebben we Ben aangemeld bij Integrale Vroeghulp. We wilden weten welke zorg Ben nodig had en hoe we die het beste in konden richten.”
Lees hun verhaal

Ria van Tienhoven over IVH
‘’Het is heel leerzaam om samen een casus te bespreken en kennis en ervaringen uit te wisselen. Laatst was er bijvoorbeeld een gesprek over hoe je ouders het beste kunt benaderen. Een belangrijk onderwerp, want je kunt wel advies geven, maar dat komt alleen ten goede van het kind als de ouders het advies ook begrijpen en de capaciteiten hebben om het advies op te volgen.”
Lees het verhaal »

Marjan de Smit, beleidsadviseur van het College Zorg & Welzijn
“Wij weten dat de bestaande aanpak rond Integrale Vroeghulp werkt. Er is veel expertise en er zijn stevige netwerken opgebouwd. Vanuit de netwerkaanpak krijgen kinderen en hun ouders adequate ondersteuning.
Lees het hele verhaal

Werkgebied

Netwerk Integrale Vroeghulp Zeeland is toegankelijk voor de hele provincie Zeeland. Er zijn 3 integrale vroeghulp teams actief verdeeld over 3 regio's. Regio Walcheren, Regio Zeeuws Vlaanderen, Regio Oosterscheldebekken Elk team vergadert 1 x per maand.

Samenwerkingspartners

Netwerk Integrale Vroeghulp Zeeland is een samenwerkingsverband van: • Jeugdgezondheidszorg GGD ZeelandEmergis Kinder- en JeugdpsychiatrieRevantJuventIndigoStichting AllévoStichting TragelGorsKoninklijke KentalisKoninklijke VisioKoninklijke AurisIntervenceZorgSaam ZiekenhuisADRZ ZiekenhuisStichting RespontStichting ArduinProkinoStichting Akkerwinde • Vakgroep Kinderfysiotherapie • Vakgroep Preverbaal logopedisten

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "zeeland" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie