Inloggen

Contact

Voor informatie en/of aanmelding kunt u rechtstreeks contact opnemen met de coördinator van Integrale Vroeghulp Zwolle, Mw. Saskia Dulk Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09:00 – 17: 00 uur.

T: 088 – 633 06 34
M: 06 – 30 99 77 03
E: IVH-Zwolle@meeijsseloevers.nl

Postadres:
Postbus 517, 8000 AM Zwolle

Ouders over IVH

Moeder van Liene-Fleur:
‘’Praktische adviezen en hulp voor Liene-Fleur"
Lees haar verhaal »

Ouders van Jan Jelle
“We zijn zeer dankbaar voor wat de trajectbegeleider voor ons en Jan Jelle heeft gedaan. We kunnen haar niet genoeg bedanken hiervoor. Ons gezinnetje gaat nu top met de hulp die we krijgen/kregen. Eindelijk uit die negatieve spiraal en op naar het positieve!”

Ouders van Jochem over hun ervaring op de Taaltrein van Koninklijke Kentalis in Zwolle.
“Sinds Jochem de Taaltrein bezoekt, gaat het een stuk beter met hem. Van een teruggetrokken peuter zien we hem veranderen in een peuter die probeert te communiceren met anderen.”
Lees hun verhaal »

Integrale Vroeghulp Zwolle/Kampen

Welkom op de pagina van Integrale Vroeghulp Zwolle/Kampen. Op deze plek binnen het Platform Integrale Vroeghulp geven we informatie over achtergrond en activiteiten in het werkgebied van Zwolle/Kampen. Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd naar de kennis en ervaring van professionals en ouders betrokken bij integrale vroeghulp in onze regio.

Samen ontwikkelen en van elkaar leren
Deel kennis en ervaring in de community Integrale Vroeghulp van Zwolle/Kampen. Plaats zelf informatie in de vorm van bestanden, blogs, discussies in de groepen van Zwolle/Kampen.

imageCoördinator IVH Saskia Dulk gaat op huisbezoek voor een keukentafelgesprek met met Jeannet van Giezen, de moeder van Elske, die in haar ontwikkeling achterblijft samen met sociaal maatschappelijk werker Joke Bos van het sociale wijkteam

Elske is geboren met een hazenlip (schisis) en heeft een lichamelijke en verstandelijke ontwikkelingsachterstand als gevolg van aangeboren hersenletsel. Moeder Jeannet van Giezen staat er alleen voor. De vader woont elders, mede omdat hij de situatie rond zijn dochter moeilijk kan verwerken. Dulk en sociaal maatschappelijk werker Joke Bos van het sociale wijkteam komen ter zake. Lees hier het hele verhaal »

Werkgebied

Gemeente Dalfsen, Kampen, Staphorst, Zwartewaterland en Zwolle.

Samenwerkingspartners

Dimence, Facet Onderwijs, GGD IJsselland, Isala, de Kern, MEE IJsseloevers, ODDC de Kameel, Pento Audiologisch Centrum, Philadelphia Zorg, Revalidatiecentrum Vogellanden en Trias Jeugdhulp.

Community Zwolle

Betrokken bij integrale vroeghulp in de regio Zwolle? Word lid van onze community en deel kennis en ervaringen. Iedereen is welkom: ouders, professionals en gemeenten.

Deel kennis en ervaring in de Community van Zwolle

Wil je ook aan de slag?

Nog geen lid van dit platform? Meld je dan nu aan!

Ben je wel lid, dan kun je zelf een bestand (bijvoorbeeld een rapport), een blog of een discussie plaatsen. Voeg je de tag "zwolle" en/of "kampen" toe om het op deze pagina terug te laten komen. Direct content toevoegen

Hulp nodig bij het toevoegen van informatie? Bekijk de beschikbare help informatie